Urbanisatie Altea la Nova

Ons appartement is gelegen in de urbanisatie “Altea La Nova”.  Dit is een prachtig complex in Altea La Vella, gelegen op de flanken van de Sierra Bernia. Het complex biedt een uitstekende ligging, met fantastische zichten op de Baai van Altea en de bergen. Het ligt midden in de bossen, en biedt rust en stilte. Er is een grote, prachtige binnentuin met twee zwembaden (tijdens de maanden juli/augustus is er zelfs een badmeester aanwezig).  Er zijn ook douches en toiletten, bij de zwembaden.  

Op een afstand van 300m, vind u het befaamde golf complex Don Cayo. 

Voor de liefhebbers van watersporten, kunt u op 1km afstand, de sporthaven Luis Campomanes, ook Marina Greenwich genaamd, vinden, waar u alle watersporten kunt beoefenen.

Op ongeveer 800m, vindt u het dorp Altea la Vieja, waar het gezellig vertoeven is, en waar u alle faciliteiten zoals: Post, Dokters, zorgcentra, winkels apotheken en een mooi aantal restaurants kunt vinden.

En zeker niet vergeten, dat de stad Altea op 4km ligt. Dit stadje aan de Costa Blanca munt uit door zijn schoonheid, en zijn lange historie, en zeker ook door zijn culinair aanbod. Het is de perfecte Refuge, voor bekende schilders, architecten en artiesten.

button arrow
a

Nunc egestas purus sed varius metus tincidunt quis sagittis tortor vehicula arcu laoreet ultricies quis amet vitae.